Bilal's blog over auto's, motors en rijlessen

Bilal's blog over auto's, motors en rijlessen

Verhuisbus huren

Sara Franklin

Ga jij verhuizen naar een mooi appartement, rijtjeshuis of een villa? Waar je ook naar toe gaat, er komt een drukke, maar leuke tijd aan! 

Druk, druk, druk 

In de periode dat jij de sleutel van jouw nieuwe huis gekregen hebt en je ook jouw oude huis nog hebt, is het erg druk. Je reist steeds van het ene naar het andere huis om bijv. te klussen of schoon te maken. Tussendoor moet je misschien ook nog wel gewoon werken en de kinderen hebben ook nog allerlei verplichtingen. Je hebt het dan dus erg druk en je weet soms wellicht niet meer wat je als eerste moet doen. Maar het is voor een goed doel: wonen in jouw droomhuis.   

Verhuisbus huren 

Voor de grote verhuisdag kan je verhuizers inhuren. Hier hangt echter wel een kostenplaatje aan. Als je voldoende hulp kunt krijgen, kan je wellicht beter zelf de verhuizing doen. Je kunt dan veel geld besparen. Waar je geen geld op moet besparen, is een goede verhuisbus. Het is belangrijk dat deze ruim genoeg is en dat hij een laadklep heeft. Op deze manier hoeven jouw hulptroepen niet boven hun macht te tillen. Dit scheelt heel veel. Tegenwoordig kan je heel eenvoudig op het internet of bij Diks Autoverhuur een verhuisbus huren. Lees de kleine lettertjes goed. Niet overal gelden dezelfde voorwaarden. Bij sommige bedrijven mag je een x aantal kilometers gratis rijden, bij andere bedrijven betaal je voor elke gereden kilometer. Ook is het belangrijk om te kijken wie de verzekering betaald en of je borg moet betalen. Let er ook goed op dat je de verhuisbus mag besturen met jouw rijbewijs. Het zou vervelend zijn als je een hele grote bus huurt en het blijkt op de dag van de verhuizing dat je deze niet mag besturen. Dan wordt het vaak lastig om zo snel nog iets anders te regelen.   

Tips

Als jij jouw spullen in gaat pakken voor de verhuizing, dan is het slim om op de dozen goed te vermelden naar welke ruimte deze dozen moeten. Jouw hulptroepen kunnen op deze manier de dozen gelijk in de juiste ruimte van jouw nieuwe huis zetten. Als jij uit gaat pakken, scheelt dat veel tijd. Belangrijke spullen van de kinderen, zoals knuffeltjes die ze nodig hebben voor het slapen, kan je beter niet in een doos inpakken. Leg deze bijvoorbeeld in een tas in jouw eigen auto. Zo weet je zeker dat deze niet kwijt raken tussen alle dozen.   

Veel succes met het klussen, inpakken en verhuizen. Het is een erg drukke tijd, maar als deze voorbij is, dan kan je gaan genieten van jouw eigen droomhuis. Veel geluk!


Delen

2018© Bilal's blog over auto's, motors en rijlessen
Over ons
Bilal's blog over auto's, motors en rijlessen

Hallo, ik ben Bilal en in deze blog wil ik het graag met jullie hebben over autorijlessen. Binnenkort mag ik autorijlessen gaan nemen. Maar wat is het beste? Een snelcursus of elke week een traditionele les? En als ik voor de traditionele les ga, moet ik dan kiezen voor 1 uur of 2 uur achter elkaar les? Ik ben er echt nog niet uit. Ik heb al heel veel gelezen op internet en ook heb ik het er met kennissen over gehad, maar ik lees en hoor verschillende verhalen. In deze blog wil ik het hier met jullie over hebben en wellicht dat zo het een en ander voor mij (en anderen) wat makkelijker wordt...

Archief
Recente artikelen